Over Mirella

“Onder de angst ligt de overwinning”

Ik ben altijd al een klein dikkertje geweest. Helaas heb ik er echt aanleg voor, want ik kijk alleen al naar chocolade en ik kom aan.

​Ik ben maar 1m57 en ik woog op een gegeven moment 71 kilo, dus echt een tonnetje, en ik voelde mij diep ongelukkig en lelijk. Gevolg: ik ging “troost” eten waardoor ik nog dikker werd en steeds minder energie kreeg om nog wat te doen met de kinderen. Daarna kreeg ik ook nog eens een depressie. Op zich viel ik daar vanaf, want ik niet kon eten (hoe verkeerd is deze manier van afvallen!) en toen ik mij door medicatie en therapie weer beter ging voelen zaten de kilo’s er ook zo weer aan. Erger nog, toen ik zwanger raakte van mijn dochter stuurde ik mijn man ‘s-nachts de straat op voor cheeseburgers…

Ik begon mijzelf enorm af te kraken, ik noemde mijzelf een varken en was echt zo ongelukkig, en dat ondanks een mooi gezin.
Er moest dus echt wat gebeuren. Ik moest weer gelukkig en zelfverzekerd worden en ik nam een voedingsdeskundige in de arm. Stap voor stap ben ik mijn eet- en leefstijl gaan veranderen en ik merkte dat ik mij daar ontzettend goed bij voelde. Ik viel 19 kilo af, en ook geestelijk ging ik mij beter voelen. Ik werd ook zelfverzekerder en kreeg meer energie. 

Ook ging ik mij meer verdiepen in voeding, want ik werd erdoor geïnspireerd. Het gevolg was het doen van een opleiding tot voedingsdeskundige.

“Mirella haar visie van een gezonde leefstijl is een leefstijl die bij jou en je gezin past, waar jullie gelukkig van worden en energie van krijgen.”

Een goede en gezonde basis, waar genieten op de eerste plaats staat. Een lifestyle waar je gelukkig van wordt en energie uit haalt voor het hele gezin.

Lekker en gezond eten gaan echt heel makkelijk samen, en dat is precies wat ik aan jullie wil laten zien en waar ik jou bij wil helpen!

Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en zelf dingen te maken. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en wat dit voor je kan doen, en dit geef ik ook door aan mijn kinderen. Ja, ook wij hebben snoep in huis. Maar ik maak alles zelf samen met de kinderen, zodat ze ook op spelenderwijs leren wat voeding is. En ze vinden het leuk en heerlijk, zeker omdat ze lekker met mama kunnen bakken 🙂 Dus eigenlijk een win, win, en nog eens winsituatie.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Wil je liever telefonisch contact? Stuur me dan een e-mail met je telefoonnummer of een sms met je vraag, en ik zal contact met je opnemen.S