Ervaringen

Met ons hele gezin zijn we bewuster gaan eten

Mijn weerstand was zo slecht (slikte veel medicijnen, astma, migraine, ziekte van meniere, spastische dikke darm en om de 1,5 a 2 mnd een antibiotic kuur voor keel en oor en blaasontsteking) en ik pakte ieder virus mee. Slik nu amper nog medicijnen! 

Mijn gezin ging al snel mee doen. Gevolg? Ook normale stoelgang voor mijn dochter, de behoefte naar zoetigheid drastisch afgenomen en behoefte naar groente en fruit bizar toegenomen. Drinken meer water, slapen beter, meer energie en betere concentratie. Gezondere haren en huid en nagels. En zijn ons met t hele gezin veel meer bewust van hoe belangrijk gezond eten en leven nu is. Voor ons nooit meer anders, ook voor de kinderen niet!. Want hun zijn de toekomst en je wil je kinderen toch het beste geven. 

Maja Meten = Weten

Hoe mooi is het om positieve reacties maar ook positieve testresultaten terug te krijgen van mijn klanten.

Deze klant startte een tijdje geleden met de BalanceOil. Ze deed de eerste test met een score van 5:1 echt dramatisch uit balans is dit niet. De verhouding Omega-6 tot Omega-3 zou 3:1 moeten zijn volgens de wetenschap voor een gezonde balans. Haar bescherming stond wel flink in het rood.

Bijna een jaar lang nam ze trouw trouw elke dag de BalanceOil wat ze gedoseerd op haar gewicht met extra 40% erbij omdat ze nogal wat medicatie gebruikt en problemen heeft met depressies en diabetes type 2.
Langzaam ging het steeds beter, ze ging ook de biotic erbij gebruiken dit is een pro-biotica wat heel goed is voor de darmen, aangezien de ontlasting moeilijk ging door de morfinepleister. Ze ging zich steeds beter voelen, de depressies werden minder, de suiker is in balans en dankzij de biotic heeft ze geen last meer van verstoppingen. Het was tijd voor de tweede test gedaan en zoals je ziet is de bescherming flink gestegen 🙌 Ook de celmembraan is soepeler geworden, wat betekent dat de cellen nu beter alle essentiële voedingsstoffen op kunnen nemen en de afvalstoffen er ook beter uit het lichaam zullen verdwijnen.

We zijn er nog lang niet want we willen alles in het groen zien
Je kan je voorstellen dat deze klant zich zowel mentaal als lichamelijk beter voelt. De score van de test staat nu op bijna 3:1 👌

‼️De Voordelen van de BalanceOil is dat je het afstemd op je lichaamsgewicht. Het is hoog gedoseerd in zowel DHA als EPA en dat het bevat ook nog eens polyfenolen. De polyfenolen zorgen ervoor ervoor de olie niet oxideert bij inname en tevens bevat het ook nog eens vitaminen D3 ☀️